Τρόποι ΠληρωμήςΣτο ηλεκτρονικό μας κατάστημα παρέχουμε 3 τρόπους για την εξόφληση της παραγγελίας σας:


Μέσω Πιστωτικής/Χρεωστικής κάρτας: 
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική σας κάρτα οποιασδήποτε τράπεζας με ασφάλεια στην φόρμα παραγγελίας. Η πληρωμή γίνεται σε συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς, ή οποία παρέχει μέγιστη ασφάλεια χρησιμοποιώντας όλα τα σύγχρονα μέσα ασφαλείας. Τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας σας είναι απολύτως ασφαλή και απόρρητα, καθώς το κομμάτι της πληροφορίας που αφορά την πιστωτική κάρτα δρομολογείται απευθείας στην τράπεζα, η οποία και διεκπεραιώνει την χρέωση. Αποδεκτές είναι και οι προπληρωμένες κάρτες.

Mέσω PayPal
Πληρώστε εύκολα και γρήγορα με PayPal.
Το PayPal είναι μία online υπηρεσία μεταφοράς χρημάτων η οποία χρησιμοποιείται παγκοσμίως για ασφαλείς συναλλαγές μέσω του Internet.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:
Εαν σας εξυπηρετεί, μπορείτε να καταθέσετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό. Σημαντικό είναι κατά την συναλλαγή σας να αναφέρεται ο κωδικός της παραγγελίας και το όνομα σας στην αιτιολογία.

Τράπεζα Πειραιώς
Παπαδημητρίου - Σιαράβας ο.ε.   //  IBAN: GR5901721330005133032785431

EFG Eurobank
Παπαδημητρίου - Σιαράβας ο.ε.   //  IBAN: GR9202603780000590200111134

Η Τραπεζική Προμήθεια επιβαρύνει τον αγοραστή. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας παρακαλούμε να στείλετε αντίγραφο του καταθετηρίου με email στο sales@stick2stick.eu ή fax στο 22940 82005.
Στη συνέχεια, επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 22940 82005 για να επιβεβαιώσετε την κατάθεση. Η κατάθεση των χρημάτων στον τραπεζικό λογαριασμό μας θα πρέπει να φτάσει σε 5 εργάσιμες ημέρες από την στιγμή της επιβεβαίωσης της παραγγελίας. Μετά το πέρας του χρόνου αυτού, η παραγγελία θα ακυρώνεται αυτομάτως.

Σημείωση: Σε εμάς, έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε αν η πληρωμή σας θα γίνει με απόδειξη λιανικής πώλησης ή με τιμολόγιο. Εφόσον επιθυμείτε τιμολόγιο, κατά την παραγγελία σας θα πρέπει να συμπληρώσετε επιπλέον τα εξης στοιχεία: Επωνυμία, επάγγελμα, διεύθυνση, Α.Φ.Μ. & Δ.Ο.Υ.